De största bemanningsföretagen

Hem > De största bemanningsföretagen

Vi har tidigare beskrivit hur bemanningföretagen har vuxit och blivit fler de senaste åren. Det är alltså ingen nyhet att det blir allt vanligare för rekryteringsföretagen att ta in personal via ett bemanningsföretag. Vi har listat några utav de allra största bemanningsföretagen som du kan ta kontakt med om du söker jobb eller är intresserad av verksamheten.

Manpower- Manpower är ett bemanningsföretag som finns i fler än 80 länder världen över. Deras svenska verksamhet genererar omkring 20 000 jobb varje år och har 11 000 medarbetare på 50 orter.

Adecco- Adecco är ett auktoriserat bemaningsföretag och ett av världens största. Varje dag arbetar cirka 700 000 människor för koncernen och förra året omsatte de 206 miljarder svenska kronor.

Poolia- Med 30 års erfarenhet är Poolia ett välkänt och omtyckt varumärke i branschen. I Sverige genomför bemanningsföretaget omkring 1 000 rekryteringar per år och har 1 500 medarbetare i tre länder.

Behöver du rekryteringshjälp i Stockholm?

Om du är specifikt intresserad av rekryteringsstöd inom Stockholmsregionen, finns det särskilda rekryteringsföretag som fokuserar på detta område. Stockholm, som Sveriges huvudstad, har en stor efterfrågan på kvalificerad arbetskraft inom diverse branscher. Ett rekryteringsföretag i Stockholm kan vara din bästa partner för att effektivt nå de mest kvalificerade kandidaterna, oavsett om du söker inom ekonomi, HR, teknik eller något annat arbetsområde. Genom att ta hjälp av lokala experter kan du säkerställa att du har tillgång till det bästa nätverket av kandidater inom ditt sökområde.