De största bemanningsföretagen

Hem > De största bemanningsföretagen

Vi har tidigare beskrivit hur bemanningföretagen har vuxit och blivit fler de senaste åren. Det är alltså ingen nyhet att det blir allt vanligare för rekryteringsföretagen att ta in personal via ett bemanningsföretag. Vi har listat några utav de allra största bemanningsföretagen som du kan ta kontakt med om du söker jobb eller är intresserad av verksamheten.

Prowork - Prowork etablerades 2013 och specialiserar sig på engagerad och nischad rekrytering och bemanning inom fastighet, industri, bygg och rental. Med kompetens inom branscherna, kollektivavtal och en proaktiv arbetsprocess, är de experter på att placera rätt kandidater till kundens arbetsplats.

Manpower- Manpower är ett bemanningsföretag som finns i fler än 80 länder världen över. Deras svenska verksamhet genererar omkring 20 000 jobb varje år och har 11 000 medarbetare på 50 orter.

Adecco- Adecco är ett auktoriserat bemaningsföretag och ett av världens största. Varje dag arbetar cirka 700 000 människor för koncernen och förra året omsatte de 206 miljarder svenska kronor.

Poolia- Med 30 års erfarenhet är Poolia ett välkänt och omtyckt varumärke i branschen. I Sverige genomför bemanningsföretaget omkring 1 000 rekryteringar per år och har 1 500 medarbetare i tre länder.

Bemanning och rekrytering i industrisektorn

För företag inom industrin som söker skicklig personal, erbjuder bemanningsföretag möjligheter för en effektiv rekrytering och bemanning. Med sin expertis inom industrisektorn, specialiserar sig Prowork på bemanning inom industri och har en lång erfarenhet av att hitta rätt person för rätt position. För att underlätta processen så får kunderna en dedikerad rekryteringskonsult som hanterar hela processen från början till slut. Genom att kombinera branschkunskap med en djup förståelse för arbetsmarknadens dynamik, bidrar de till att stärka företags arbetsstyrka.

Bemanning och rekrytering inom vård och omsorg

Bemanningsföretag specialiserade inom vård och omsorg spelar en viktig roll i att förse vårdinrättningar med kompetent och kvalificerad personal på kort varsel. Genom att erbjuda flexibla lösningar kan dessa företag möta behoven hos olika vårdgivare, oavsett om det är inom äldreomsorg, sjukvård eller annan typ av omsorgsverksamhet. De möjliggör också för personal att arbeta på olika platser och skapa en mångfaldig och dynamisk arbetsmiljö.

Bonliva är en ledande aktör inom bemanning och rekrytering inom vården, och de erbjuder skräddarsydda lösningar för att matcha personal med olika vårdinrättningars behov. Med ett stort nätverk av kvalificerade vårdprofessionella kan Bonliva snabbt tillhandahålla personal för olika typer av uppdrag, från korttidsvikariat till längre projekt.

Läkarjouren är specialiserade på att tillhandahålla läkare och annan medicinsk personal för både korta och långa uppdrag inom vården. Med sin expertis inom medicinsk rekrytering kan de snabbt matcha lämplig personal med olika vårdinrättningars behov och säkerställa kontinuitet i vårdgivandet.

InstaCura är känt för sin flexibilitet och snabba respons när det gäller att tillhandahålla vårdpersonal för akuta situationer eller kortvariga behov. Deras innovativa plattform gör det enkelt för vårdinrättningar att hitta och boka kvalificerad personal på ett effektivt sätt, vilket är avgörande för att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg.

Dedicare är ett annat etablerat bemanningsföretag inom vården som fokuserar på att erbjuda högkvalitativ personal för olika vårdmiljöer. Deras noggranna urvalsprocess säkerställer att endast erfarna och kompetenta vårdgivare tas med i deras pool av tillgänglig personal, vilket ger trygghet för vårdinrättningar och patienter.

Behöver du rekryteringshjälp i Stockholm?

Om du är specifikt intresserad av rekryteringsstöd inom Stockholmsregionen, finns det särskilda rekryteringsföretag som fokuserar på detta område. Stockholm, som Sveriges huvudstad, har en stor efterfrågan på kvalificerad arbetskraft inom diverse branscher. Ett rekryteringsföretag i Stockholm kan vara din bästa partner för att effektivt nå de mest kvalificerade kandidaterna, oavsett om du söker inom ekonomi, HR, teknik eller något annat arbetsområde. Genom att ta hjälp av lokala experter kan du säkerställa att du har tillgång till det bästa nätverket av kandidater inom ditt sökområde.

Förbättra dina anställningschanser med rusta och matchah

Är du arbetssökande och vill stärka dina chanser på arbetsmarknaden? Läs vår insiktsfulla artikel om rusta och matcha, ett initiativ som hjälper dig att förbättra dina kompetenser och matcha dem med arbetsgivarnas behov. Upptäck hur du kan dra nytta av detta program för att bli mer attraktiv på jobbmarknaden och ta ett steg närmare ditt drömjobb.