Bemanningsföretag

Hem > Bemanningsföretag

Det fins många bemanningsföretag som är bra på rekrytering och uthyrning av studenter, akademiker och seniorer. De erbjuder ofta innovativa och kostnadseffektiva tjänster, förstår uppdragsgivarens problem och utmaningar.
Unga människor och seniorer kan hitta lediga tjänster, extrajobb och sysselsättning på både heltid och deltid. Och företagen hittar duktiga medarbetare att hyra och rekrytera.

Bemanningsföretagen hyr ut konsulter inom ekonomi, kundservice, administration, it, försäljning, logistik och produktion.

Bemmaning

När du hyr in eller rekryterar personal ska du känna dig trygg, både i att du får de medarbetare du behöver, men också i att regler och avtal följs. Det finns en hel del auktoriserade bemanningsföretag som är medlemmmar i Almega. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Företagen tar naturligtvis fullt arbetsgivaransvar för de konsulter som de hyr ut. Se till att bemannningsföretaget har kollektivavtal och att de anställda är försäkrade.

Den årliga granskningen av auktoriserade bemanningsföretag genomförs av Bemanningsföretagens auktorisationsnämnd. I denna nämnd ingår representanter för branschen, Bemanningsföretagen, LO och Unionen/Akademikerförbunden.