Socionombemanning

Hem > Socionombemanning

Bemanningsföretag socionom

Är du sugen på att jobba som socionom, men inte känner att du vill lägga all tid på ditt arbete? Bonliva jobbar med socionombemanning och söker nu dig som kan tänka sig arbeta som socionomkonsult eller socionomsekreterare.

Hitta ett jobb som socionomkonsult

Jobba som socionomkonsult

Att jobba som socionom är både ett varierande och utvecklande jobb. Detta då ett jobb som socionom innefattar många olika yrken inom det sociala området. Det gemensamma är att du jobbar med människor i olika skeden i livet.

Är du ute efter lediga jobb som socionom? På socionomjobb.nu kan du bläddra bland flera olika jobb som socionom runt om i hela landet. Det finns idag flera lediga tjänster att ta del av, se till att söka ditt drömjobb redan idag!

Viken utbildning för att arbeta som socionom?

För att kunna jobba som socionom behöver du ha läst socionomprogrammet på ett universitet och högskola. Detta är en 3,5-årig yrkesförberedande utbildning där du bland annat läser socialt arbete, samhällsvetenskap, juridik och psykologi.

Socionomutbildning i olika inriktningar

Du kan idag studera utbildningen och själv välja vilken inriktning du vill jobba mot. Det kan till exempel vara för funktionshindrande, äldre, mångkulturellt arbete eller en specialpedagogisk inriktning.

Vad får en socionom i lön?

En medellön för socionomer ligger runt 33600 kronor. Det finns dock faktorer som påverkar om du har mer eller mindre i lön. Faktorer som vart i landet du jobbar, erfarenhet, vilken roll etcetera. Läs mer om löner för socionomer!

Konsult socionom – lön

Vad du tjänar som socionomkonsult är också beroende på olika faktorer. Här får du tala med blivande företag och komma överens om hur ditt avtal ska se ut.